Új, korszerű eszközök a LOCARGO logisztikai és fuvarozási rendszerében

  -    0   2

Korszerű Meyer raklapfordítóval teszi biztonságosabbá a termékek csomagolását a raktár-logisztikai üzletág.

A fuvarozásban a legújabb VOLVO szerelvényekkel frissíti eszközparkját vállalkozásunk, 2013 decemberére készülnek el a Volvo/Schmitz jumbo szerelvények, továbbá mega nyerges szerelvényeink száma is gyarapszik.

Egy teherautó, amelyet a járművezetőt szem előtt tartva terveztek meg, olyan úttörő jellemzőkkel felvértezve, amelyek elősegítik a jövedelmező szállítást. Kilométerről kilométerre.


Ähnlichen Artikeln

Raktárberuházás finisben, új szolgáltatások

Fejlesztésünk során 4000 m2 -el nő raktárkapacitásunk. A 2012-ben telephelyünk szomszédságában megvásárolt ingatlanon részben barna-mezős beruházásban, vasúti iparvágánnyal, komissiózó térrel bővült telephelyünk. A fejlesztés zöldmezős része 2400m2 alapterületű magas-raktárat eredményez, a felújított, szigetelt raktárrész 1600 m2. A raktárak temperáltak, sprinkler rendszerrel, korszerű ipari kapukkal, rámpákkal online RF-es raktár-irányítási rendszerrel biztosítják a biztonságos és hatékony logisztikai folyamatokat.


WEITER →

Magyar úthasználati díj

A magyar kormány döntése alapján Magyarországon 2013.07.01-től útdíj kerül bevezetésre. A nemzeti fejlesztési miniszter a 2013.05.31-i Magyar Közlönyben tette közzé a használatarányos útdíj – e-útdíj – tarifáját, valamint azoknak az útszakaszoknak (több, mint 6500 km) a jegyzékét, melyek július 1-től fizetőssé válnak a 3,5 tonnánál nagyobb megengedett legnagyobb össztömegű tehergépkocsik számára. Az autópályák, autóutak és főutak használatáért kilométerenként […]


WEITER →

Comments are closed.